• Voor gratis voedingsadvies bel: 06-13 705 844
  • Download onze gratis E-books boordevol informatie
Home » Apotheek » Drainage & Detox

Drainage & Detox

De Detoxproducten van Balance Pharma zijn uitsluitend te bestellen na therapeutisch advies. Ga je hond nooit zomaar op eigen houtje detoxen. Eerst moet duidelijk zijn welke stoffen ontgift moeten worden en welk tempo van ontgiften de hond aankan. Wij brengen dit in kaart d.m.v. onze bio-energetische testmethode in de toxische belastingtest. We testen daarmee welke detox-middelen het meest geschikt zijn voor je hond en in welke dosering. Zo weet je ook zeker welk middel het meest effectief is voor je hond. Bij aankoop van de toxische belastingtest ontvang je een overzicht welke middelen uit de Detox-lijn geschikt zijn voor je hond en kun je deze in een beveiligde omgeving bestellen.

Supplements Chlorella ondersteunt de darmbacterie Lactobaccilus. Chlorella is van nature een product rijk aan een groot aantal vitaminen, mineralen en antioxidanten.

Supplements Curcuma & Silybum (mariadistel) heeft een ondersteunende en reinigende werking van de lever, gal en alvleesklier.

 

Gemmoplex Totaal ondersteunt bij alle soorten therapieën als breedspectrum drainagemiddel, als adjuvans bij alle soorten therapieën.

Gemmoplex Gewrichtslymf voor behoud van soepele gewrichten.

Gemmoplex Lever-Nier-Lymf ondersteunt bij drainage van galblaasfunctie, leverfunctie en nierfunctie. Tevens ter ondersteuning van algemene drainage.

Endotox Hersenen ondersteunt de hersenen.

Als adjuvans bij alle vormen van allergie voor een algemene desensibilisatie en adaptatie.

Detox immuun Charge ondersteunt het immuun systeem. 

Detox Stress ondersteunt bij stress en spanning. Reguleert

overspannenheid.

ZeolithMED® 400 gr bestaat uit fijn gemalen clinoptiloliet-zeoliet met een kristalrooster van 26 micrometer zonder toevoegingen. ZeolithMED® 400 gr is een gecertificeerd medisch product (CE0481) en zorgt voor het ontgiften + ontslakken + uitleiden + ontzuren en reguleren van het lichaam. ZeolithMED® is een effectief middel voor het uitleiden van schadelijke stoffen uit het lichaam. 

Okinawa dankt zijn naam aan het sangokoraal uit Okinawa. Dit product is door de natuur aan ons gegeven. Het bevat calcium, magnesium in de geschikte verhouding van 2:1 en bezit tevens 76 spoorelementen, afkomstig van gefossiliseerd Sango zeekoraal.

Okinawa is verpakt in hoogwaardig donkerviolet glas.

Iedere batch Okinawa mineralen wordt streng getest en gecontroleerd en is vrij van alle mogelijke verontreinigingen uit de zee.

De Dunne Darmmeridiaan ondersteunt bij emotionele situaties ontstaan uit onzeker of eenzame gevoelens, geeft deze ondersteuning om meer rust en innerlijke kalmte te krijgen.