• Download onze gratis E-Books
  • Voor gratis productadvies bel: 06-13705844

Drainage & Detoxondersteuning

Ga je hond nooit zomaar op eigen houtje detoxen. Eerst moet duidelijk zijn welke stoffen ontgift moeten worden en welk tempo van ontgiften de hond aankan. Wij brengen dit in kaart d.m.v. onze bio-energetische testmethode. We testen daarmee welke drainage of detox-middelen het meest geschikt zijn voor je hond en in welke dosering. Zo weet je ook zeker welk middel het meest effectief is voor je hond. 

In de Gemmotherapie wordt gebruik gemaakt van plantendelen in hun belangrijkste groeiperiode, zoals knoppen, jonge loten en kiemen. Hiervan worden extracten gemaakt volgens de richtlijnen uit de Franse Farmacopee. Gemmotherapie heeft al jaren een belangrijke plaats en wordt voor drainage gebruikt. Het is pure biologische kiemkracht van het plantenrijk!

Gemmotherapie kan gezien worden als een speciale vorm van fytotherapie.

Drainage heeft tot doel de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam te stimuleren en ondersteunen. Drainage is de eerst aangewezen behandelingsvorm bij het starten of het begeleiden van de therapie.

 

De gemmoplex-serie heeft de volgende unieke eigenschappen:

  1. Het zijn unieke combinaties gemmo- en fytotherapie, met daaraan toegevoegd orgaantherapie, homeopathie, lithotherapie, oligotherapie en celzouten.
  1. De serie is gebaseerd op het reinigen, draineren en revitaliseren van een doelorgaan of systeem.
  2. De Gemmoplexen ondersteunen het genezingsproces op drie niveaus; fysiek, mentaal en emotioneel.
  3. Bij een juiste werkwijze en dosering komt overgevoeligheid niet voor. Neem voor individuele dosering contact op met de klantenservice.

ZeolithMED® 400 gr bestaat uit fijn gemalen clinoptiloliet-zeoliet met een kristalrooster van 26 micrometer zonder toevoegingen. ZeolithMED® 400 gr is een gecertificeerd medisch product (CE0481) en zorgt voor het ontgiften + ontslakken + uitleiden + ontzuren en reguleren van het lichaam. ZeolithMED® is een effectief middel voor het uitleiden van schadelijke stoffen uit het lichaam.