• Voor gratis voedingsadvies bel: 06-13 705 844
  • Download onze gratis E-books boordevol informatie
Home » Apotheek » Drainage & Detox

Drainage & Detox

De Detoxproducten van Balance Pharma zijn uitsluitend te bestellen na therapeutisch advies. Ga je hond nooit zomaar op eigen houtje detoxen. Eerst moet duidelijk zijn welke stoffen ontgift moeten worden en welk tempo van ontgiften de hond aankan. Wij brengen dit in kaart d.m.v. onze bio-energetische testmethode in de toxische belastingtest. We testen daarmee welke detox-middelen het meest geschikt zijn voor je hond en in welke dosering. Zo weet je ook zeker welk middel het meest effectief is voor je hond. Bij aankoop van de toxische belastingtest ontvang je een overzicht welke middelen uit de Detox-lijn geschikt zijn voor je hond en kun je deze in een beveiligde omgeving bestellen.

 

De pagina om de Detoxproducten te bestellen is beschermd d.m.v. een wachtwoord.

Het wachtwoord ontvang je na de uitslag van de Toxische Belasting Test of de Complete Gezondheidstest.

Detox-producten die zonder advies en zonder risico te gebruiken zijn, vind je op deze pagina.

 

Supplements Chlorella ondersteunt de darmbacterie Lactobaccilus. Chlorella is van nature een product rijk aan een groot aantal vitaminen, mineralen en antioxidanten.

Supplements Curcuma & Silybum (mariadistel) heeft een ondersteunende en reinigende werking van de lever, gal en alvleesklier.

 

Gemmoplex Totaal ondersteunt bij alle soorten therapieën als breedspectrum drainagemiddel, als adjuvans bij alle soorten therapieën.