• Download onze gratis E-Books
  • Voor gratis productadvies bel: 06-13705844

Fyto Supplementen

De unieke serie "Supplements" van Balance Pharma is gebaseerd op de combinatie van fytotherapie, vitamines, mineralen en kruiden. Een nadeel van suppletie therapie is dat er eenzijdig gebruik wordt gemaakt van biochemische effecten van vitamines. Dit ondermijnt de natuurlijke capaciteiten van het lichaam om zelf vitamines te absorberen. Met fytotherapie kan men een groot gedeelte van deze biochemische effecten creëren zonder deze nadelen, effectiever dan suppletietherapie is het stimuleren van de aanmaak van antioxidanten door het lichaam zelf.

Supplements van Balance Pharma is een unieke serie natuurlijke vitamines, mineralen en kruiden. Door de synergetische combinatie van ingrediënten behoren hoge doseringen tot het verleden. In plaats van chemische vitamines wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke vitamines. Vooral voor dieren (die nog heel dicht bij de natuur staan) zijn natuurlijke vitamines vele malen beter opneembaar dan chemische vitamines en mineralen.

 

Wil je weten of je dier behoefte heeft aan suppletie en bij welke supplementen je dier het meeste baat zal hebben? Doe dan onze producttest! De uitslag zal nauwkeurig aangeven welke supplementen het meest geschikt zijn voor jouw dier en in welke dosering.

Tevens zijn veel kwaaltjes en ongemakken goed te ondersteunen door het inzetten van de juiste (kruiden) supplementen. Helaas wordt meestal te snel ingegrepen d.m.v. medicatie waardoor de chemisch-toxische belasting onnodig toeneemt en er weer andere klachten kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen van gewrichtsklachten, het remmen van ontstekingen of het opbouwen van een gezonde darmflora en bestrijden van parasieten.