• Download onze gratis E-books
  • Voor gratis productadvies: 06-13705844

Homeopathie & Energetisch

Exclusieve kit voor professionals!

Lees ons gratis E-Book en blog voor alle informatie over de homeopathische EHBO-dierenkit. Werking van de middelen en toepassing in de praktijk. Ieder middel is tevens apart verkrijgbaar.

De 20 homeopathische middelen in deze doos zijn:

Wordt geleverd n.a.v. de uitslag van de gezondheidstest.

Parasite Free

€ 39,95

Parasite Free

€ 39,95

Ter bestrijding en ter voorkoming van parasieten en wormen. Inclusief alle infecties die het gevolg kunnen zijn van parasitaire besmettingen zoals Lyme, Giardia en Leishmania. Optimale bescherming tegen het oplopen van nieuwe besmettingen.

Energetische bescherming ondersteunt bij de bescherming van de bio-energie en de aura tegen krachten van buitenaf en tegen alle vormen van straling. 

Hèt EHBO middel om altijd in huis te hebben!

Constitutieplex 038 (CPN038).

Voedingssupplement
Energetisch middel
Ondersteunende hoge frequenties 

Constitutieplex 044 (CPN044).

Voedingssupplement
Energetisch middel
Ondersteunende hoge frequenties 

Als preventief middel en ter behandeling van dieper gelegen oorzaken.

HEALING ARTS ANIMAL HEALING

Deze 12 flesjes ondersteunen dieren bij het oplossen van lichamelijke klachten, angsten, stress en alle vormen van afwijkend gedrag gebaseerd op negatieve ervaringen van het dier. Dieren helen sneller en gemakkelijker dan mensen door wie zij in essentie zijn en hun grote connectie met de Bron. Met deze serie ondersteun je dieren ook in hun ontwikkeling naar meer zelfbewustzijn, eigenheid en grotere sensiviteit. Deze flesjes zijn ook te gebruiken voor mensen. Ze brengen je in verbinding met de dieren en de natuur en geven je een vol liefdesgevoel. Ze helpen kinderen die bang zijn voor dieren, om welke reden dan ook.

 

Liquid light frequencies van Healing Arts zijn informatievelden en werken op alle lichamen. Ze ondersteunen heling en integratie van de hoogfrequente, (zeer) fijnstoffelijke lichamen, die vervolgens heling tot stand brengen in het mentale, emotionele en spirituele lichaam die het fysieke lichaam aansturen. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie. Het is een diepgaande vorm van healing, heelwording en activering van het zelfgenezend vermogen. De lichtremedies werken in de energetische blauwdruk van het lichaam en reinigen door hun hoge trilling de lager frequente energetische blokkades die vervolgens worden getransformeerd.