• Download onze gratis E-books
  • Voor gratis productadvies: 06-13705844

Homeopathic First Aid Pet Kit

dierhomeopaath

Be your own healer for your most beloved compagnion!

Door mijn werk als bioresonantie-therapeut en dierhomeopaat heb ik al jaren de luxe om de meeste ongemakjes binnen ons gezin en bij onze honden snel en effectief te kunnen oplossen. Het mooie van bioresonantie is, dat je ook nog kunt uittesten wat in een bepaalde situatie het meest effectieve middel is en in welke potentie. In zeer acute situaties heb je daar natuurlijk geen tijd voor en moet je snel een effectief middel kunnen kiezen.

 

Dat is niet zo eenvoudig als je de keuze hebt uit honderden middelen die de homeopathie te bieden heeft. Daarom kwam bij mij het idee om een homeopathische EHBO-kit samen te stellen voor dieren, met 20 basismiddelen voor de meest voorkomende acute klachten.

 

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje en vaak verschijnen ziekte en verwonding op de meest onmogelijke tijdstippen, als de apotheken en drogisterijen gesloten zijn of wanneer er niet direct een dierenarts beschikbaar is. Daarom is het heel fijn om de belangrijkste middelen thuis bij de hand te hebben. Ook als je met dieren onderweg bent, is het verstandig om een homeopathische EHBO- kit bij de hand te hebben.

 

Daarnaast zijn veel alledaagse ongemakken met homeopathische middelen heel goed zelf te behandelen. Dit kan je heel wat dierenartskosten besparen.

 

Dieren reageren heel goed op homeopathie en met behulp van dit e-boek is het eenvoudig om het juiste middel te vinden bij lichte klachten en bij ongelukjes. In geval van ernstige klachten, chronische klachten of terugkerende klachten is het raadzaam om een homeopathisch of holistisch dierenarts/diertherapeut te raadplegen. Een goede homeopathisch behandelaar kan zelfs bij de meest moeilijke, chronische gevallen goede resultaten behalen.

 

Klik op het gratis E-book om alle informatie te lezen over onze homeopathisch EHBO-dierenkit

Homeopathiegids Holistic Dog Healing

 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.