• Download onze gratis E-Books
  • Voor gratis productadvies bel: 06-13705844

Emotie Test

Honden kunnen, net zoals mensen, last hebben van onverwerkte emoties. Hierdoor kunnen ze stress ervaren en niet lekker in hun vel zitten. Hierdoor kunnen tevens gedragsproblemen ontstaan, maar ook fysieke problemen kunnen ontstaan door niet goed verwerkte emoties. Onverwerkte emoties bij honden kunnen ontstaan na traumatische gebeurtenissen, na ziekte of ingrepen bij de dierenarts of na verlies van een dierbare persoon of metgezel van je hond. Daarnaast nemen honden de energie van hun omgeving en begeleider over en is het ook mogelijk dat de hond de emoties spiegelt van de eigenaar.

 

De emotietest geeft inzicht in hoe je hond zich voelt en of je hond emotionele blokkades heeft opgelopen in het verleden. Als er inderdaad sprake is van emotionele blokkades, dan worden direct ondersteunende middelen getest, waarmee de emotionele blokkades opgeheven en geheeld kunnen worden. We beschikken over een uitgebreide database met bloesemremedies, edelsteenremedies en lichtfrequenties. In de analyse wordt zichtbaar bij welk middel je hond het meeste baat zal hebben. Ook kunnen wij mixen op maat maken voor je hond. Zo weet je zeker dat je het juiste en meest effectieve middel voor je hond aanschaft.

 

Om de Emotie Test aan te vragen, vul je eerst de gevraagde gegevens in op het onderstaande contactformulier. Daarna kun je de test aanvragen door de test in de winkelwagen te doen en af te rekenen. Stuur vervolgens een hair-sample en een recente foto van je hond naar ons contactadres. De foto mag ook worden geüpload via het contactformulier. Bij het veld "bericht" vul je de naam van de test in.

Aanvraag Emotie Test
Emotie Test

€ 37,50

Emotie Test

€ 37,50

Deze test wordt gedaan via een hair-sample met de allernieuwste bioresonantietechniek van Qest4. De uitslag geeft aan of je hond belast is met emotionele blokkades die tot gedrags- of fysieke problemen kunnen leiden.