• Download onze gratis E-Books
  • Voor gratis productadvies bel: 06-13705844

Parasiet & Darmflora Test

Ontwormen gebeurt doorgaans met chemische middelen waar honden onnodig mee belast worden. Het advies is nog steeds om dit iedere 3 maanden preventief te doen, maar preventief ontwormen kan helemaal niet. Je kunt niet iets doden dat er nog niet is. Het werkt alleen op de dag zelf en doodt alleen de wormen en parasieten die er op dat moment zijn. Het doodt ook niet de eitjes die later nog uitkomen.

De regel om 4 keer per jaar honden en katten te ontwormen is in het leven geroepen door het Ministerie van Volksgezondheid. Nog niet eens zo zeer voor de dieren, maar om besmettingen van dier op mens te voorkomen. Alle honden die ik tot nu toe heb getest en keurig 4 keer per jaar worden ontwormd met reguliere middelen, zaten vol met wormen en parasieten. 

Juist de honden die deze middelen nooit krijgen, hebben nauwelijks last van worm- of parasietbesmettingen. Dat is niet vreemd, want als een hond een gezonde darmflora heeft, krijgen parasieten weinig kans. Juist door het gebruiken van chemische ontwormingsmiddelen vernietig je de darmflora van je hond, waardoor er juist een overgroei van wormen en parasieten ontstaat. Je hond loopt dan ook meer risico op een schimmel-, bacterie- of gistinfectie. Heeft je hond een worm- of parasietbesmetting dan is dit prima op te lossen met natuurlijke middelen/kruidencomplexen. 

 

Deze analyse is bedoeld om vast te stellen of er sprake is van een worm- of parasietbesmetting. Als dit het geval is, wordt er tevens getest welke natuurlijke middelen het meest effectief zijn voor je hond om de parasieten op te ruimen. Tevens kijken we in deze test naar de conditie van de darmflora.

De uitslag van deze analyse geeft dus aan of je hond wel of niet besmet is en hoe de conditie van de darmflora is. Bij een besmetting ontvang je een advies met welke natuurlijke middelen je dit het beste kunt oplossen. Bij een verstoring van de darmflora ontvang je een advies hoe de darmflora van je hond kunt versterken.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van bioresonantie, ga naar naar de pagina BIORESONANTIE.

 

Om de Parasieten- & Darmfloratest aan te vragen, vul je eerst de gevraagde gegevens in op het onderstaande contactformulier. Daarna kun je de test aanvragen door de test in de winkelwagen te doen en af te rekenen. Stuur vervolgens een hair-sample en een recente foto van je hond naar ons contactadres. De foto mag ook worden geüpload via het contactformulier. Bij het veld "bericht" vul je de naam van de test in.

Aanvraag Parasieten- & Darmflora Test
Deze test wordt gedaan via een hair-sample met de allernieuwste bioresonantietechniek van Qest4. De uitslag geeft aan of je hond besmet is met wormen of parasieten en hoe de conditie van de darmflora is.