• Download onze gratis E-Books
  • Voor gratis productadvies bel: 06-13705844

Voedings-Intolerantie Test

Deze test wordt gedaan via een hair-sample met de allernieuwste bioresonantietechniek van Qest4. In het DNA is alle informatie opgeslagen, hoe het individuele lichaamssysteem van je hond functioneert en reageert. Zo kunnen dus individuele reacties gemeten worden op bepaalde voedingsstoffen en kun je analyseren welke voedingsstoffen een belasting vormen en klachten veroorzaken, zoals jeuk, huidproblemen of steeds terugkerende oorontstekingen. De uitslag geeft aan op welke voeding of toegevoegde stoffen je dier gevoelig reageert.

 

  • Het menu van je dier kun je direct aanpassen aan de hand van de uitslag van de test.
  • Een snelle en makkelijke manier om te onderzoeken of je hond gevoelig is voor bepaalde voedingstoffen of toevoegingen, om je hond te verlossen van jeuk en huidproblemen.

 

Graag ontvangen wij een hair-sample en een recente foto van je hond voor het correct uitvoeren van de test. Het plukje haar kun je in een plastic zakje doen, waarop je de naam van je hond vermeld. Het plukje haar en de recente foto stuur je in een goed afgesloten envelop naar ons contactadres. De uitslag van de analyse ontvang je via de e-mail, ongeveer één week nadat we de hair-sample en foto ontvangen hebben.

 

Een allergie voor een nieuwe diersoort kan helaas bij een groter wordende toxische belasting van het lichaam ten allen tijde ontstaan. De uitslag van deze analyse is derhalve een momentopname en een indicatie om met zoveel mogelijk diersoortvariatie in een rauw vleesmenu verder te kunnen werken aan het herstel van de hond.

 

In de analyse worden de volgende voedingsmiddelen meegenomen: 

  • Alle vleessoorten, wild- en gevogelte
  • Alle vissoorten
  • Aardappel, granen/gluten, soja, rijst, suiker, zout, koemelkeiwit, lactose en ei
  • Alle oliën en vetten
  • E-nummers, kunstmatige additieven zoals kleur-, geur- en smaakstoffen, antioxidanten en conserveringsmiddelen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van bioresonantie, ga naar naar de pagina BIORESONANTIE.

 

Om de voedings-intolerantietest aan te vragen, vul je eerst de gevraagde gegevens in op het onderstaande contactformulier. Daarna kun je de test aanvragen door de test in de winkelwagen te doen en af te rekenen. Stuur vervolgens een hair-sample en een recente foto van je hond naar ons contactadres. De foto mag ook worden geüpload via het contactformulier. Bij het veld "bericht" vul je de naam van de test in.

 

Aanvraag Voedings-Intolerantie Test
Deze test wordt gedaan via een hair-sample met de allernieuwste bioresonantietechniek van Qest4. De uitslag geeft aan op welke voeding of toegevoegde stoffen je dier gevoelig reageert.