• Download onze gratis E-Books
  • Voor gratis productadvies bel: 06-13705844

Pawfect Superfood Snacks

De filosofie van PAWFECT

 

Pawfect speurt de planeet af naar de allerbeste ingrediënten van menselijke/humane kwaliteit: melk, fruit, groenten en kruiden, die Pawfect naar enkele van de meest ongerepte gebieden ter wereld leidt. Van de met sneeuw bedekte Himalaya en verre woestijnen tot tropische boomgaarden en idyllische kustlijnen. Eenvoud en transparantie vormen de kern van dit merk. Daarom houden ze de recepten eenvoudig en ongecompliceerd en voegen ze alleen een ingrediënt toe als het echt iets belangrijks (qua smaak, voedingsstoffen, …) aan het geheel toevoegt.

pawfect

Kaassnacks van Yakmelk uit de Himalaya

 

Gemaakt volgens een traditioneel Himalaya-recept op een hoogte van 15.000+ ft, legt Pawfect de lat hoger voor veeleisende hondensnacks met zuivel, gemaakt door ervaren churpi-makers.

De kaas is afkomstig van de Yak- en/of Himalaya-koeien die op natuurlijke wijze zijn grootgebracht in de panoramische vergezichten van de Himalaya. Zo'n schoon, ongerept landschap, bestaande uit frisse, onvervuilde lucht en weiden zonder chemicaliën, biedt een idyllische omgeving voor gelukkige kuddes zonder antibiotica/synthetische hormonen om een goed leven te leiden.

De bars en puffs vind je in ons assortiment. Ook vind je de luxe Cheesecuits in ons assortiment! Een glutenvrij, voedzaam hondekoekje gemaakt van 70% kaas uit de Himalaya voor honden die dol op kaas zijn. Verpakt in super leuke blikjes zijn ze ook erg leuk om cadeau te geven en ze zijn zo lekker dat je ze bijna zelf zou op eten! 

DE ULTIEME TEST MET PAWFECT CHEW BARS

pawfect natures munch

Pawfect Natures Munch gevriesdroogde fruitsnacks

 

De Pawfect Natures Munch-productlijn bestaat uit zorgvuldig gevriesdroogd fruit dat je kunt geven als supergezond tussendoortje. Deze snacks zijn verkrijgbaar in zeven soorten: Appel, Papaya, Mango, Ananas, Pompoen, Banaan en Kokos. Ieder met zijn eigen unieke eigenschappen. Dankzij de nuttige voedingsvezels, vitamines en mineralen, helpen deze supergezonde snacks ondersteunend bij diverse kwalen en problemen.

De ingrediënten zijn subtiel gevriesdroogd om ervoor te zorgen dat alle voedingsstoffen behouden blijven.  Vriesdrogen houdt alle verse, natuurlijke goedheid en smaak van de ingrediënten vast. Een Pawfect snack is meer dan een snack! Het is pure, gezonde verwennerij!

Deze verrukkelijke traktaties worden wereldwijd bewonderd als het gaat om het ondersteunen van de gezonde levensstijl van uw hond.

Naast de 7 varianten fruitsnacks heeft Pawfect ook nog 5 varianten gevriesdroogde vleessnacks.

De Pawfect Manier

  • 100% volledig natuurlijk, graanvrij en zonder kunstmatige toevoegingen (geuren, aroma’s…)
  • Hoogwaardige, volledig natuurlijke ingrediënten van superieure kwaliteit, in overeenstemming met de nieuwste voedingstechnische inzichten.
  • Alle ingrediënten zijn geschikt voor humane consumptie
  • Zeer lange houdbaarheid
  • Boordevol natuurlijke, schone voedingseigenschappen (heilzame vitaminen, voedingsstoffen……)
  • Op maat gemaakt voor verschillende rassen van verschillende groottes
pawfect

De producten van Pawfect bevatten uitsluitend ingrediënten geschikt voor humane consumptie.

 

Waarom zou je zelfs maar overwegen om je hond of kat iets te voeren dat je zelf niet kunt verteren? Pawfect staat erop dat alle ingrediënten 100% natuurlijk, geschikt voor humane consumptie, glutenvrij en vrij van synthetische nare stoffen (conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen) zijn.

 

Precies de filosofie die we bij Holistic Dog Healing onderbouwen!

 

Bekijk hier de website van PAWFECT