• Download onze gratis E-Books
  • Voor gratis productadvies bel: 06-13705844

LichtWesen voor Dieren

LichtWesen®-producten voor dieren – wat is dat?

Sinds 1995 produceert LichtWesen AG producten die het menselijk energiesysteem stabiliseren. Veel gebruikers hebben ze met succes gebruikt, niet alleen voor zichzelf en in de therapeutische praktijk, maar ook bij hun huisdieren.

 

Voor dieren heeft LichtWesen® in samenwerking met dieren-natuurgeneeskundigen en dierentrainers nu een aparte productlijn ontwikkeld, die speciaal is aangepast aan het trillingsbereik van de verschillende diergroepen.

Hoe werken de LichtWesen® Essences?

Omgevingsstoornissen en emotionele ervaringen leiden tot verstoringen in het energiesysteem. Dit heeft een negatieve invloed op gedrag en gezondheid – zowel bij mensen als bij dieren. LichtWesen® essences zorgen voor ontspanning, harmonie en evenwicht – ze brengen het energiesysteem weer in balans, zorgen voor een goede energie stroom en daardoor voor stabiliteit in lichaam en gevoel. (body-mind-soul & spirit)

Stabiliseert de hond, zeer geschikt voor angstige en gestresste honden.
Harmoniseert de relatie tussen dier en mens – vertrouwen en genegenheid. Energetische bescherming voor binnen en buiten.

Balans voor Honden

€ 14,50

Balans voor Honden

€ 14,50

Balans voor Honden – wordt aangeraden bij gedragsproblemen. Hondentrainers die werken met getraumatiseerde honden hebben bevestigd dat deze essence evenwichtig en stabiel gedrag
biedt, en de hond meer zekerheid en plezier laat beleven.

Houdt honden ontspannen en helpt de hond om angstaanjagende situaties meester te worden. Geeft de hond vertrouwen en stabiliteit.

Welzijn voor Honden is als een deken van ontspanning;
Welness in een flesje

Effectieve ondersteuning voor dieren bij kleine of grote stressvolle ervaringen

Regeneration

€ 14,50

Regeneration

€ 14,50

Ondersteuning voor dieren die hulp bij gezondheid kunnen gebruiken

I’m the Boss

€ 14,50

I’m the Boss

€ 14,50

Voor de eigenaar van het huisdier