• Download onze gratis E-Books
  • Voor gratis productadvies bel: 06-13705844

Acana

WAAR IEDER INGREDIËNT TELT

 

Acana gaat alleen voor de allerbeste ingrediënten om ervoor te zorgen dat jouw huisdier alles krijgt wat ze nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen. De voeding van Acana voor katten en honden is gemaakt met verse of rauwe, hoogwaardige dierlijke ingrediënten, in evenwicht met groenten, fruit en kruiden om ervoor te zorgen dat jouw huisdier een rijke en gezonde maaltijd krijgt.


De voeding van Acana wordt gemaakt in de NorthStar keukens in West-Canada. De boerderijen, vruchtbare prairies en koude, heldere meren uit de omgeving leveren Acana zowel inspiratie als verse regionale ingrediënten.

Om de beste voeding te maken voor jouw huisdier, werken ze samen met lokale leveranciers die ze kennen. Van vrije uitloop-gevogelte, nesteieren, vlees van op boerderijen gefokte dieren en in het wild gevangen vis tot zongerijpte groenten en fruit: alle verse ingrediënten worden op een verantwoorde wijze geteeld, gehouden, gefokt of in het wild gevangen.

Acana

 

Veel diervoederproducenten claimen 'verse' ingrediënten te gebruiken. Het vlees dat ze gebruiken is ingevroren in grote blokken en alleen geschikt voor dierlijke consumptie. De blokken zijn makkelijk te vervoeren en op te slaan. Vaak is het vlees maanden oud voordat het in huisdiervoer wordt verwerkt. Ook worden in veel gevallen de blokken meerdere keren ontdooid en weer ingevroren. 

Sommige producenten gaan nog een stap verder. Ze gebruiken gedroogde dierlijke producten, waaraan ze water toevoegen om zogeheten ‘vleespulp’ te maken en noemen dit  vervolgens ‘vers’ of ‘rauw’.
Geen wonder dat er zo veel verwarring is!

 

Acana maakt alleen gebruik van vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie.

 

VERS EN RAUW VOLGENS ACANA

Acana vindt het belangrijk om dierenliefhebbers duidelijk te vertellen wat de eigenschappen van hun ingrediënten zijn. Wanneer zij ‘vers’ zeggen, bedoelen ze ook vers. ‘Vers’, ‘rauw’ en 'gedroogd' heeft bij Acana de volgende betekenis:

 

***Vers: de enige methode om vers gevogelte en vlees en verse eieren en vis te conserveren is koeling.

***Rauw:  onze verse ingrediënten die 1 keer ingevroren zijn geweest. 

***Gedroogd: eiwitten worden behouden door een speciale techniek waarbij het vlees door lucht gedroogd wordt bij een lage temperatuur (90 °c).

 

Acana is vrij van geur-, kleur-, smaakstoffen, hormonen, antibiotica en andere synthetische conserveringsmiddelen en stelt hogere normen dan wettelijk bepaald voor controle van de voedingseigenschappen van de ingrediënten en voeding in de petfood-industrie.

De voeding van ACANA is volgens het Biologically Appropriate-principe bereid en zit vol waardevolle voedingsstoffen voor een perfecte voeding voor honden van alle rassen en leeftijden. 

 

Acana wordt na je bestelling rechtstreeks vanuit het distributiecentrum bij je thuisbezorgd. Je loopt dus nooit het risico dat je "oud" voer koopt dat misschien al heel lang in de winkel heeft gelegen. Je bestelling wordt altijd vers uit voorraad geleverd.

 

Voor uitgebreide informatie over het bereidingsproces en de ingrediënten  van Acana, ga naar: www.acana.nl