• Download onze gratis E-Books
  • Voor gratis productadvies bel: 06-13705844

Acana Hond

De productfamilies van Acana voor honden:

ACANA CLASSICS is de eerste stap naar natuurlijke voeding. Het bestaat voor 50% uit vlees, dierlijke ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit en voor 50% uit groente, fruit en kruiden.

ACANA SINGLES is droogvoer met slechts 1 vleessoort. Daarom is dit voer zeer geschikt voor honden met allergieën of gevoelige magen. Bevat 50% dierlijke ingrediënten en 50% plantaardige ingrediënten.

ACANA REGIONALS wordt bereid met 70-75% vers vlees, waarvan 50% vers aan de bereiding wordt toegevoegd. Het is daardoor rijk aan eiwitten en het bevat weinig koolhydraten. 

ACANA HERITAGE is droogvoer speciaal bereid per levensfase, rasgrootte en activiteitsniveau. van pup tot volwassen hond en voor de hond op leeftijd. Maar ook voor de actieve hond of honden met overgewicht. 

ACANA FREEZE DRIED TREATS voor jouw hond worden gemaakt van 80% vers vlees, gevogelte of vis. Deze heerlijke snack is zorgvuldig gevriesdroogd zodat natuurlijke smaak en eiwitten worden behouden.

 

(Je kunt de zoekfunctie bovenin het menu gebruiken om te zoeken binnen de productfamilies. Wanneer je de naam van de productfamilie invoert, worden alleen de producten uit die productfamilie weergegeven in het product overzicht.)

 

Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Neem dan contact op met de klantenservice via telefoon, what's app of e-mail.

 

Voor meer informatie over de filosofie van Acana klik hier.