• Download onze gratis E-Books
  • Voor gratis productadvies bel: 06-13705844

Alroda Puur Vlees

Alroda Puur bestaat uit één diersoort, maar per diersoort kan de samenstelling wel anders zijn. Zo bevat Alroda Puur Konijn: konijnkarkas, konijnenbout, konijnenlever, hart en longen. Omdat Alroda Puur geen pens bevat (met uitzondering van de pensvarianten), is dit voer uitstekend geschikt voor katten. Maar ook voor een eliminatiedieet zijn de worsten van Alroda Puur perfect. Zo kun je namelijk precies achterhalen wat je huisdier wel of niet kan eten. 

De ingrediënten van Alroda Puur

De ingrediënten van Alroda Puur zijn biologisch of van wild, maar het verse vlees is niet gecertificeerd door SKAI. Hierdoor mag het de naam ‘biologisch’ niet dragen. Alroda puur is verkrijgbaar per doos van 10 handige worsten van circa 245 gram. Daarom zijn ze handig op te bergen en mee te nemen. De smaken zijn van Alroda Puur zijn divers. Van konijn, geit tot gevogelte . Voor ieder huisdier wat wils. 

 

LET OP! DIEPGEVROREN ALRODA PRODUCTEN ZIJN ALLEEN AF TE HALEN IN WIJKEN EN AALBURG OP MAANDAGMIDDAG TUSSEN 13.00 UUR EN 15.00 UUR. BESTELLINGEN KUNNEN GEPLAATST WORDEN TOT DONDERDAG OM 12.00 UUR.