• Download onze gratis E-Books
  • Voor gratis productadvies bel: 06-13705844

DARF Droogvoer

Natuurlijke hondenbrokken? De 5 voordelen!

In de wereld van hondenvoer zijn er ontzettend veel opties voor hondenbrokken. Maar wil je jouw viervoeter de allerbeste brokken voeren? Ga dan altijd voor natuurlijke hondenbrokken! Helaas wordt deze term in de commerciële petfood-insdustrie te pas en te onpas gebruikt. Het product bevat dan weliswaar een aantal natuurlijke grondstoffen, maar daarnaast worden er vaak chemische toevoegingen gebruikt om de brokken te conserveren. In onze ogen is de brok dan niet natuurlijk meer.

 

Natuurlijke hondenbrokken van DARF

DARF heeft zijn eigen natuurlijke hondenbrokken voor jouw viervoeter: de Vol Bites. Deze bites zijn koudgeperste hondenbrokken met wel 60% vleesaandeel. Door deze vorm van productie blijven de vitaminen en mineralen intact. Door alle hoogwaardige ingrediënten krijgt jouw viervoeter alle voedingstoffen binnen die nodig zijn voor een energieke dag. Groot pluspunt: De Vol Bites zijn glutenvrij, perfect als je hond last heeft van een allergie of van darmproblemen.

 

De 5 voordelen van DARF Vol Bites: 

1. Echt alleen natuurlijke ingrediënten. Deze brokken zijn echt alleen gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Denk aan wortel, maar ook lamsvlees en geitenvlees. Stuk voor stuk ingrediënten die uit een gezonde, biologische en natuurlijke omgeving komen. 

2. Geen chemische toevoegingen. Darf hondenbrokken zijn dus vrij van chemische toevoegingen. Zo weet je 100% zeker dat jouw viervoeter het aller gezondste voer krijgt.

3. Betere stoelgang. Doordat alle ingrediënten van deze hondenbrokken goed opneembaar en beter verteerbaar zijn, wordt de ontlasting van je hond een stuk stabieler. Je viervoeter heeft dus geen last van diarree of obstipatie, maar zal gezonde ontlasting krijgen.

4. Energieke viervoeter. Met echt natuurlijke hondenbrokken is je viervoeter iedere dag energiek. Dit komt doordat de voedingsstoffen uit deze brokken goed opneembaar zijn. Hierdoor dragen alle stoffen direct positief bij aan het energieniveau en de gezondheid van je hond. 

5. Vermindering van allergieën en huidproblemen. Met de biologische brokken van DARF weet je zeker dat ook jouw hond de juiste voeding krijgt. Darf natuurlijke hondenbrokken zijn er in verschillende samenstellingen en smaken. Wat jouw viervoeter ook lust of mag: DARF draagt bij aan een gezonde, stralende huid en vacht!

 

*Door het hoge percentage vlees zijn de Vol Bites zachter dan 'normale' brokken.

*Je kunt de brokken wellen in warm water en er dan een diner van maken, door bijvoorbeeld een groentemix toe te voegen.

 

DROOGVOER PRODUCTEN KUNNEN WORDEN VERZONDEN NAAR JE THUIS. JE KUNT BIJ DEZE PRODUCTEN ZELF DE KEUZE MAKEN VOOR VERZENDEN OF AFHALEN IN WIJK EN AALBURG.