• Download onze gratis E-Books
  • Voor gratis productadvies bel: 06-13705844

Houdbare Worst

Houdbare worsten van PETT Vol: handig!

De houdbare worsten van PETT Vol zijn ideaal als je op vakantie gaat of wanneer je niet zo’n grote vriezer in huis hebt. En niet alleen handig, maar ook nog eens supergezond voor jouw viervoeter! Daarom vertellen wij je de vijf grootste voordelen van deze praktische houdbare worsten die dé perfecte vervanger zijn van vers vlees. 

 

Houdbaar buiten de koelkast

De worsten van PETT Vol zijn houdbaar buiten de koelkast. Daarom dienen zij als de perfecte vervanger van vers vlees op vakantie, of als je misschien niet beschikt over een grote vriezer. Zo weet je 100% zeker dat jouw viervoeter nog steeds het allerbeste voer krijgt, maar dan wel in de praktische, houdbare variant.

Gemaakt van één diersoort

De houdbare worsten zijn gemaakt van één diersoort. Dus is jouw hond allergisch voor bepaalde voedingsstoffen of wil je graag een eliminatiedieet proberen? Dan kan je dat ook doen met de houdbare worsten van PETT Vol. Voor de kieskeurige eters ook erg fijn, want je viervoeter hoeft zo geen vlees te eten waar hij niet zo dol op is. 

Veel verschillende smaken

Ondanks dat de houdbare worsten gemaakt zijn van één diersoort, zijn er wel veel verschillende smaken. Zo is er voor iedere viervoeter wat wils! Denk bijvoorbeeld aan kip, lam, rund, zalm of kalkoen. Dat wordt smullen voor je huisdier!

Toegevoegde vitamines en mineralen

In de houdbare worsten voegen we vitamines en mineralen toe. Zoals bijvoorbeeld vitamine D3, wat zorgt voor sterke botten en tanden van je viervoeter. En vitamine E, belangrijk om de cellen, celwanden, bloedvaten en andere weefsels van je huisdier te beschermen. De houdbare worsten dragen dus, net als onze KVV, bij aan een kerngezonde viervoeter. 

Als maaltijd of tussendoortje

Je viervoeter zal onze houdbare worsten waarschijnlijk het liefst in één keer opeten. Zoiets lekkers is natuurlijk onweerstaanbaar, maar de houdbare worsten kun je ook gebruiken als snack. Snij wat plakjes van de worst af en je viervoeter kan genieten van een smakelijk tussendoortje. De houdbare worsten zijn verkrijgbaar in 200 gram en 800 gram. 

 

HOUDBARE WORST  PRODUCTEN KUNNEN WORDEN VERZONDEN NAAR JE THUIS. JE KUNT BIJ DEZE PRODUCTEN ZELF DE KEUZE MAKEN VOOR VERZENDEN OF AFHALEN IN WIJK EN AALBURG.