• Download onze gratis E-Books
  • Voor gratis productadvies bel: 06-13705844

Orijen Hond

Voeding zoals de natuur het bedoeld heeft

Orijen is een topmerk van het bedrijf Cat & Dog Petfoods uit Canada. Cat & Dog Petfoods is onder anderen bekend van het topmerk Acana.  Het bedrijf gebruikt alleen maar biologisch verantwoordelijke ingrediënten. Daarbij maken ze gebruik van de beste verse regionale producten.

Zo werkt Orijen samen met lokale leveranciers die op hun buurt duurzaam kweken of vangen. Alle ingrediënten worden daarna professioneel bereid in één van de keukens van Orijen. 

 

Voor de echte vleeseter

Dit voer is rijk aan vlees en bevat slechts kleine hoeveelheden groente, fruit en kruiden. Zo sluit het aan op de natuurlijke voedingsbehoefte van hond en kat. Orijen Whole Prey bevat verse ingrediënten zoals eetbaar bot, kippenkraakbeen, beendermerg en orgaanvlees zoals kippenhartjes, kippenlever, lamslever en groene pens.

Orijen

Vers vlees en verse vis zijn de basis voor deze bekroonde voedingen. Twee derde van het vlees, pluimvee, vis en eieren worden vers of rauw aan de bereiding toegevoegd en zijn dan ook rijk aan hoogwaardige eiwitten en vetten in hun best bruikbare vorm. Als dierenliefhebber wil je de allerbeste voeding voor je hond of kat. Wij geloven dat huisdieren dezelfde behoefte hebben als hun voorouders. Je hond of kat is niet gebaat bij allerlei synthetische toevoegingen. Daarom is deze voeding gebaseerd op een groot aandeel verse, dierlijke ingrediënten. Hierdoor zijn toevoegingen niet of nauwelijks nodig. Alles wordt bereid in eigen keukens om hoge kwaliteit te kunnen garanderen. 

 

DE VOORDELEN

 

 

  • Wordt bereid met 85% (vers of rauw) spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot, in grote hoeveelheden, brede diversiteit en in de juist verhoudingen.
  • Wordt aangevuld met 10% groenten, fruit en kruiden.
  • Is 100% vrij van ongeschikte ingrediënten zoals granen, mais, rijst en aardappel.
  • Is 100% vrij van geur-, kleur-, smaakstoffen, hormonen, antibiotica, synthetische conserveringsmiddelen.