• Download onze gratis E-Books
  • Voor gratis productadvies bel: 06-13705844

Ziwi® Peak

De allerbeste voeding, zonder compromis!

De missie van Ziwi®

 

De missie van Ziwi® is om voeding te leveren die zorgvuldig is samengesteld om het vleesrijk dieet, de hele prooi, te weerspiegelen. Een dieet dat honden en katten nodig hebben voor een lang, gelukkig en gezond leven.

Het kleine, toegewijde team in Nieuw-Zeeland is er trots op dat ze ZIWI®-producten elke dag in kleine batches met de hand mogen maken.

Ziwi® voeding is uniek. We vertellen je graag wat Ziwi® nu anders maakt dan andere merken. 100% van het vlees, zeevruchten en groenlipmosselen, afkomstig van de groene landschappen en de blauwe, ongerepte oceaan van Nieuw-Zeeland. Al dierlijke ingrediënten zijn afkomstig van ethisch verantwoorde en duurzame boerderijen die voldoen aan de strikte normen van de Nieuw-Zeelandse overheid. De vis wordt gevangen in de Zuidelijke Oceaan van Nieuw-Zeeland en wordt strikt beheerd door de regering van Nieuw-Zeeland om maximale duurzaamheid te garanderen.

Ziwi Peak

 

Het is Ziwi® gelukt om 96% vers vlees, organen, botten en zeevruchten in al de ZIWI® lucht gedroogde producten op te nemen. Om de voeding compleet te maken, selecteert Ziwi® essentiële vitamines en mineralen voor een complete en uitgebalanceerde voeding. De resterende 4% van het recept bestaat uit essentiële vitamines en mineralen, natuurlijke kelp, peterselie, cichorei-inuline en lecithine voor een compleet en uitgebalanceerd dieet. 

 

Een schepje van  ZIWI® Peak lucht gedroogde voeding levert veel energie, minimaal 318kcal. De Ziwi® recepten hebben een hoog gehalte aan energie met langzame afgifte. Dit betekent dat je minder hoeft te voeren en dat je hond of kat zich langer voldaan en tevreden zal voelen.

 

Juist de dingen die niet in ZIWI® Peak producten zit, vertellen het volledige verhaal. Ziwi® gebruikt geen vleesmeel van dierlijk afval in hun producten. Ook bevat deze voeding geen granen, maïs, soja, tarwe of rijst en geen antibiotica of groeibevorderaars. Het lichaam van honden en katten is niet ontworpen om koolhydraten zoals granen, soja, mais, tarwe of rijst te verteren.

 

Ziwi® Peak luchtgedroogde voedingsproducten bevatten meer dan 96% vers vlees, organen, botten en zeevruchten, want dat is wat een hond of kat eet als hij zijn prooi in het wild vangt. De hele prooi wordt gegeten!

 

Honden en katten zijn carnivoren en gedijen op vlees. Niet op goedkope vullende ingrediënten zoals granen, maïs, aardappelen, tarwe en rijst die allergieën kunnen veroorzaken. Daarom heeft Ziwi® organen als hart en longen in het voedsel, want dat is wat een hond of kat eet als ze hun prooi in het wild vangen. De eerste zeven of acht ingrediënten, die meer dan 96% van het totale recept uitmaken, zijn vers vlees, organen, botten en zeevruchten. We nodigen je uit om onze ingrediëntenlijst met een ander merk te vergelijken. Je zult een echt verschil merken en we weten zeker dat jouw huisdier dat proeft!

 

Ziwi® neemt groenlipmossel, een natuurlijke bron van glucosamine en chondroïtine, op in al hun recepten, die de gezondheid van gewrichten ondersteund. Alle Ziwi® Peak-producten bevatten minimaal 3% groenlipmossel, gekweekt door ecologisch duurzame visserijen.

 

Ze nemen ook groene pens op, als een natuurlijke superfood, om de gezondheid van de darmen en de spijsvertering te ondersteunen. Omdat groene pens uiterst smakelijk, licht verteerbaar en mild voor de spijsvertering is, is het geweldig voor kieskeurige eters of voor huisdieren met een gevoelige maag.

 

Ziwi Peak

De voordelen van Ziwi® Peak

 

  1. De lucht gedroogde producten hebben een hoog aantal porties per verpakking en bieden echte waarde in elke verpakking ZIWI® Peak.
  2. Het zorgvuldige, tweeledige lucht droogproces, creëert voeding met veel eiwitten en kilocalorieën, dat betekent dat je elke dag minder hoeft te voeren in vergelijking met rauw en brokjes.
  3. Omdat ZIWI® Peak voor 95% verteerbaar is, voed je minder met veel minder ontlasting tot gevolg.
  4. Het ZIWI® Peak-recept heeft een hoog niveau van gemetaboliseerde energie met langzame afgifte, dat betekent dat jouw hond of kat zich langer voldaan en tevreden zal voelen.
  5. De maatschep van ZIWI® Peak en het gemak van rechtstreeks uit de zak voeren, maakt het gemakkelijk om toe te voegen als een topper, een trainingstraktatie of als een compleet dieet wanneer je op vakantie bent.
  6. ZIWI® Peak is goedkoper om te voeren dan rauw, gevriesdroogd of gedehydrateerd voedsel op dagelijkse basis.
  7. De lucht gedroogde producten zijn handiger om te voeren dan rauw, gevriesdroogd of gedehydrateerd voedsel, omdat je geen water hoeft toe te voegen of het hoeft te ontdooien.

 

Ziwi® Peak komt het dichtst in de buurt van het voeren van vers vlees. Dit komt doordat met de speciale bereidingswijze de rauwe ingrediënten niet of nauwelijks veranderen. Een heel goed alternatief wanneer je niet beschikt over een grote vriezer of voor op vakantie! Ziwi® Peak is tevens geschikt voor honden en katten met voedingsintoleranties, omdat ze in hun recepten steeds van maar 1 diersoort gebruik maken of maximaal 2 diersoorten in de Lam & Makreel variant.

 

Ziwi® Peak wordt na je bestelling rechtstreeks vanuit het distributiecentrum bij je thuisbezorgd. Je loopt dus nooit het risico dat je "oud" voer koopt dat misschien al heel lang in de winkel heeft gelegen. Je bestelling wordt altijd vers uit voorraad geleverd.