Begeleiding van hondenbegeleiders
Samen in balans

Soms kan ook “het baasje” of  “het vrouwtje” wel wat hulp gebruiken, maar liever spreek ik van “begeleider”. Honden nemen de energie van hun begeleider over. Het kan dus zijn dat de klachten van de hond worden beïnvloed door de energie van de begeleider. Sommige honden gaan letterlijk de lasten van hun begeleider dragen. Ook is in een test te zien wanneer een hond de energie van zijn begeleider overneemt of de begeleider spiegelt, in waar hij of zij meer aandacht aan zou mogen schenken. Als je hond dit duidelijk maakt dan kan ik tevens de begeleider handvatten aanreiken om zelf weer in balans te komen. Dit boek geeft een duidelijke uitleg hoe jij als energetisch wezen in elkaar zit en geeft inzichten in wat jij zelf kunt doen om zelf weer in balans te komen.

Een stabiele en gezonde begeleider leidt tot een stabielere, gezondere en meer gelukkige hond!

boek zielsfrequenties

Wat je gaat leren in het boek Zielsfrequenties, jouw originele blauwdruk

Voorwoord (direct lezen klik hier: Voorwoord Zielsfrequenties)

Inleiding

Deel 1: Wie je bent als individu

1. De reis naar wie je in essentie bent

Oefening: Wat zijn je overtuigingen?

2. Wat is kwantumfysica?

3. Wetenschappelijk onderzoek gebaseerd op de theorie van Newton versus kwantumfysica

4. Wat is intuïtie?

5. Intuïtie en de wetenschap

6. Hersengolven en hun frequenties

7. Het hartcentrum

8. Hoe kun je energie voelen?

9. De kracht van woorden, gedachten en overtuigingen

10. De kracht van intentie

11. Onze oorsprong en wie we echt zijn

12. De ziel, het vergeten deel van het lichaam

13. De heldere vermogens

Deel 2 Energetische Basiskennis

14. Het menselijk energiesysteem

15. Het energiesysteem van de aarde

16. Energetische anatomie van het menselijk energiesysteem

16.1 De lagen van het energielichaam

16.2 Het chakrasysteem

16.3 De meridianen

Deel 3: Bio-energetisch healen en het programma ‘Zielsfrequenties’

17. Wat is bio-energetisch healen?

18. Enkele aandachtspunten

19. Hoe is het programma ‘Zielsfrequenties’ opgebouwd?

Deel 4: Wat je zelf kunt doen

20. Zuiver bronwater

21. Daglicht en zonlicht

22. Zuurstof

23. Voeding in de breedste zin van het woord

Tot Slot & Geraadpleegde literatuur


Je kunt je exemplaar hier direct bestellen en laten thuisbezorgen. Het boek is gepubliceerd in een paperback-versie van 208 pagina’s. De verkoopprijs is € 19,95 (exclusief verzendkosten). Mocht je interesse hebben om het boek te ontvangen in een E-book-versie, stuur ons dan een email. Bij voldoende aanvragen voor een E-book-versie zullen we aan deze wensen gaan voldoen.

 

Ga hier direct naar de bestelpagina:

gezonde hond

 

REVIEW

 

Dit boek is een veelzijdige ontdekkingsreis in een intrigerende wereld. Een hernieuwde kennismaking met je hele zelf. Je weet dat je zoveel meer bent dan wat er in een spiegel te zien is. Maar wat ben je dan precies? En wie ben je helemaal? In dit boek vind je veel herkenning.

De wetenschappelijke onderbouwingen geven het boek een stevig fundament en veel eye openers. Mariëlla is er heel mooi in geslaagd om je als lezer veel rijker te maken met bijzonderheden die je onbewust altijd al bezat.

 

Patricia, docente biologie

 

 

REVIEW

 

Must Read voor iedereen die hoog-sensitief is!

Het boek leest erg prettig en Mariëlla heeft, een over het algemeen voor veel mensen moeilijk te snappen materie, heel begrijpelijk uitgelegd! Ik herken heel veel dingen uit mijn eigen leven en ik raad iedereen die hoog-gevoelig is ook absoluut aan om dit boek te lezen. Trouwens iedereen die meer van zichzelf wil begrijpen en zoekende is naar redenen waarom je hier bent en hoe je een omslag kunt maken. Je hoeft niet in een patroon vast te blijven zitten, omdat je het nu eenmaal hebt aangeleerd. Een topper Mariëlla!

 

Liefs Jenny

 

 

REVIEW

 

Het boek ‘Zielsfrequenties – jouw originele blauwdruk’ geeft een verhelderende kijk op de mogelijkheden van bioresonantie. Mariëlla is er in geslaagd de soms best ingewikkelde materie op een duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen. Naast de uitgebreide en goed onderbouwde informatie bevatte het boek ook voor mij persoonlijk veel eye openers en gaf het me zeker stof tot nadenken. Een boeiend en leerzaam boek voor wie aan zijn of haar gezondheid wil werken en met de adviezen van Mariëlla een verbeterde versie van zichzelf wil worden. Complimenten Mariëlla, voor de persoonlijke en inspirerende manier waarop je dit boek hebt geschreven!

 

Wilma Vos, Backspace Tekstredactie

 


natural healing treatments