Ontdek de oerkracht van Marine Phytoplankton!

Gepubliceerd op 20 april 2023 om 15:20

100% pure en zuivere Marine Phytoplankton (Nannochloropsis) is complete voeding. (we mogen dit geen supplement noemen) Het wordt volledig  opgenomen en resoneert met het synergetische proces van het lichaam. Wanneer je het opneemt als onderdeel van de dagelijkse voeding van je dier of jezelf, ondersteun je het hele lichaam,  de algehele gezondheid, de kwaliteit van leven en de levensduur/-verwachting.

 

Marine Phytoplankton is een microscopisch kleine cel (alg) die groeit in de oceanen en langs de oevers van de oceanen. Het is de oeroude bron van al het leven op aarde en bevat meer dan 75 voedingstoffen. Zonder Marine Phytoplankton zou er geen leven zijn op aarde en in de wateren. Het is dus bijzonder dat Phytoplankton, na miljoenen jaren, nog steeds bestaat en nog steeds het hoofdvoedsel is van alle dieren in de oceanen.

Dat geeft de kracht van Marine Phytoplankton aan!

Als het kwetsbaar zou zijn en niet in staat zou zijn om door alle veranderingen op aarde te evolueren, dan zo het nu niet meer bestaan. Dan zou ook al het leven in de oceanen er niet meer zijn…… Daarnaast levert Phytoplankton 80% van de zuurstof voor de aarde – meer dan alle planten en bomen samen.

100% opneembaar

Marine Phytoplankton is een van de weinige dingen op de planeet dat wordt geabsorbeerd door het lichaam, voordat het de darmen bereikt. Dat maakt Phytoplankton volledig biologisch beschikbaar voor het lichaam. Marine Phytoplankton is een eencellig organisme dat direct van cel tot cel kan gaan. Ieder cel is 5 keer kleiner dan een rode bloedcel, die door de celmembranen kan gaan en direct door het bloedplasma geabsorbeerd kan worden. Dit maakt dat het volledig opgenomen kan worden, zelf bij mensen of dieren met een slechte spijsvertering.

 

Phytoplankton levert directe energie aan iedere cel van het lichaam en wordt voor 100% opgenomen!

Marine Phytoplankton bevat vitaminen, alle mineralen, spoorelementen, chlorofyl, alle aminozuren, vetzuren, eiwitten, enzymen, carotenoïden, astaxantine en antioxidanten. Het bevat de hoogste hoeveelheid Super Oxide Dismutase (SOD's) die je kunt vinden. Superoxide dismutase is een enzym dat als katalysator werkt in de lichaamscellen. Als antioxidant beschermt SOD cellen en weefsels tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Phytoplankton helpt de celstructuur die voeding levert en absorbeert en resoneert met het synergetische proces van het lichaam.

Als je dier geen vis kan verdragen (of als je zelf geen vis wilt/kunt eten, is Marine Phytoplankton de perfecte bron om vitale omega 3 te leveren. Bronnen van Omega-3 vetzuren, zoals visolie en krillolie zijn rijk aan Omega-3 vetzuren, omdat ze die halen uit het eten van Phytoplankton.

Voor wie?

Eigenlijk heel simpel: Het zou de basis moeten zijn voor een dagelijkse aanvulling op de voeding voor ieder mens en dier!

Waarom?

De huidige tijd waarin we leven vraagt voor alle mensen en dieren een aanvulling op het dagelijks voedingspatroon en daarnaast kunnen we ook allemaal dagelijks een stukje ontgifting gebruiken. Zelfs al eet je het beste voedsel dat er nog te krijgen is, dan nog is het bijna onmogelijk geworden om dagelijks alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Onze leefomgeving is sterk vervuild door pesticiden, straling en tal van andere toxische stoffen. Chlorofyl in Phytoplankton heeft ontgiftende eigenschappen en is in staat om zware metalen aan zich te binden en af te voeren.

 

Marine Phytoplankton werkt in het bijzonder ondersteunend voor:

 

  • Gezondheid van de huid
  • Mobiliteit/gezondheid van de gewrichten
  • Verminderen van ontstekingen
  • Versterken van het immuunsysteem
  • Ondersteuning van de spijsvertering en darmflora
  • Verhoging van energie en sportieve prestaties
  • Vermindering van hyperactiviteit
  • Vermindering van angst
  • Ontgifting
  • Vertraging van het verouderingsproces

 

Voor dieren zijn aminozuren enorm belangrijk. Zeker omdat veel dieren tegenwoordig worden gecastreerd of gesteriliseerd. Aminozuren voeden het hormoonsysteem en de hormoonklieren. Bij gecastreerde en gesteriliseerde dieren missen de geslachtshormonen. Hun behoefte aan aminozuren gaat omhoog om de schommelingen in het hormoonsysteem beter te kunnen opvangen.

Reactie plaatsen

Reacties

Mirjam Diepenbrock
een jaar geleden

Wat een geweldig mooi product is dit voor mens en dier! De trilling die dit product al geeft bij het lezen hiervan! Wauw!