Apotheek

 

Wij werken zoveel mogelijk met human-grade producten. Dit klinkt misschien verwarrend en veel mensen vragen dan ook; "Maar dat is toch niet speciaal voor dieren ontwikkeld?" Dat klopt, maar de regelgeving en de eisen die gesteld worden aan producten voor mensen, zijn vele malen strenger dan de regelgeving en de eisen die gelden voor de supplementenmarkt voor dieren. Mijn grote teacher, holistisch dierenarts Peter Dobias uit Canada, test de producten en supplementen die hij ontwikkeld voor dieren eerst op mensen, voordat hij ze bij dieren gaat inzetten. Ook Dr. Mercola gebruikt in zijn producten uitsluitend human-grade, non-gmo en ingrediënten van biologische teelt.

 

Om de hoogste kwaliteit producten te bieden, ook voor dieren, kiezen wij dus zoveel mogelijk voor human-grade of voor firma's die naast hun human-grade producten een speciale dierenlijn hebben ontwikkeld, volgens de human-grade richtlijnen. In hun speciaal voor dieren ontwikkelde producten maken deze firma's gebruik van dezelfde grondstoffen als in hun producten voor mensen.

 

De producten die wij aanbieden zijn dus te gebruiken voor het hele gezin. Voor jezelf, voor je kinderen en voor je huisdieren. Het zijn de producten die wij keer op keer als beste uit onze testen zagen komen, als meest effectieve middelen.