Complete Gezondheidstest

Wij beschikken over een bio-energetische testmethode, waarmee wij diverse aspecten van de gezondheid van je hond kunnen meten. Verstoringen kunnen op deze wijze gericht worden aangepakt. Dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door gericht aanpassen van de voeding of het gericht inzetten van supplementen, homeopathie, remedies of kruiden. In een test wordt zichtbaar welke middelen, specifiek voor jouw hond, effectief zouden zijn. Over de werking en de mogelijkheden van bioresonantie kun je lezen op de pagina BIORESONANTIE. 

 

Lees deze pagina eerst aandachtig door, voordat je de intake voor een Complete Gezondheidstest aanvraagt! Op deze pagina lees je uitgebreid welke aspecten van de gezondheid gemeten worden in een Complete Gezondheidstest.

 

De Complete gezondheidstest kan worden uitgevoerd via een hair-sample met een foto van je hond. De hond hoeft dus zelf niet naar de praktijk te komen en ervaart geen stress van de behandeling. Het is de ideale methode voor iedere hond om tot een gericht plan van aanpak te komen, om gezondheidsklachten aan te pakken of te voorkomen.

 

*Jouw gegevens en die van je dier worden opgeslagen in het dossier van Pure Energy Lifestyle, Holistic Dog Healing.

*De analyses kunnen nooit een consult bij je dierenarts vervangen. Raadpleeg bij ernstige ziekte en in spoedgevallen altijd je dierenarts.

 

Als je een gezondheidstest hebt aangevraagd (na beoordeling van de gratis intake), stuur dan een plukje haar en een recente foto van je hond naar ons contactadres. Het plukje haar kun je in een plastic zakje doen met de naam van je hond erop vermeld. Doe dit samen met de recente foto in een goed afgesloten envelop. Je mag de recente foto ook digitaal sturen door deze te uploaden via het contactformulier.

Wanneer ik de betaling, het plukje haar en de foto heb ontvangen, laat ik weten wanneer de test wordt ingepland. Na de test worden de resultaten en het behandel-adviesplan besproken in een telefonisch consult.

De testen worden ingepland op volgorde van binnenkomst van de betaling en hair-sample van het dier.

Aanvraag gratis Intakeformulier