• Voor gratis voedingsadvies bel: 06-13 705 844
  • Download onze gratis E-books boordevol informatie
Home » Services » Complete Gezondheids Test

Complete Gezondheids Test

Deze complete bodyscan is bedoeld voor honden met chronische klachten. Het is een zeer uitgebreid consult om de oorzaken van de klachten te achterhalen en mogelijk op te lossen. Dit doen wij vanuit een holistische visie. Deze complete bodyscan is alleen aan te vragen via het intake formulier.

 

We adviseren je om eerst alle informatie op onze website goed door te lezen . In het bijzonder de pagina over de mogelijkheden van bioresonantie.  Bij interesse voor deze algehele gezondheidscheck dien je eerst het intakeformulier aan te vragen. Het formulier voor de aanvraag van het intakeformulier vind je onderaan de pagina over bioresonantie. Klik hier om naar de pagina te gaan.

 

We sturen je dan zo spoedig mogelijk het intakeformulier en nemen na het invullen en retourneren van het intakeformulier contact met je op om de bodyscan in te plannen. De bodyscan wordt gedaan via een hairsample en de uitslag wordt besproken in een telefonisch consult.

Wanneer we zijn overeengekomen, na een gratis beoordeling van het intake formulier, dat een complete bodyscan zinvol is dan kun je deze hier in de winkelmand doen en afrekenen.

Alleen na invullen van het intake formulier en bespreking daarvan.